Energy & Safety

Energy & Safety

Aggregátorok

Tovább

SIAC napelemes (fotovoltaikus) inverterek

Tovább

Új moduláris UPS-ek a SIEL-től!

Tovább

A komáromi kábeltévé társaságnál egy Elcos GE.YA.022/020.SS típusú 20 kVA aggregátorból, és egy Safepower S típusú 10 kVA szünetmentes tápegységből álló energiaellátó rendszert telepítettünk.

Az M5 autópálya két mérnökségére szállítottunk és telepítettünk 1-1 db SIEL Safepower Evo HF 10 kVA, illetve 15 kVA teljesítményű szünetmentes tápegységet, amelyek hátterét a szintén általunk szállított 1-1 db AKSA APD 40 kVA aggregátor biztosítja, beltérbe telepítve, kipufogó kéménnyel és légcsatornával kiegészítve.

Piarista Gimnázium Budapest


Megkezdődött a budapesti Piarista Gimnázium naperőművének építése. A műemléki jellegű bádogtetőre 198 db polikristályos ReneSola napelemet szerelünk, a rendszer központja 2 db Soleil TL 20 kW és 1 db Soleil TL 10 kW inverter, Dataloggerrel. A DC és AC csatlakozó szekrényeket és a tűzvédelmi kapcsolókat a Hensel szállította.

 

 

 

 

A gyáli Prologis Ipari Parkba 2015.március 12-én szállítottunk és telepítettünk egy új ELCOS 500 kVA dízelaggregátort, motoros megszakítóval és relés jelzőfelülettel. Az Ipari Parkban ez már a negyedik hasonló típusú kültéri aggregátor. A folyamatos gyártás szükségáram ellátását biztosítja majd az új ELCOS GE.PK.500/450.SS típusú eszköz.

 

 

 

Tanusítványok

ISO-9001 MINŐSÍTÉS MEE JOGI TAGSÁG EMOSZ Tagság OPTEN KFT. minősítése Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara