Cégünkről

 
 
1. A SIEL cégcsoport bemutatása

A SIEL csoport a világ egyik legjelentősebb szünetmentes áramforrás (UPS) és napelemes (fotovoltaikus) inverter gyártó specialistája.

 
 

A cég főhadiszállása és legfőbb gyártóbázisa a Milano melletti Trezzano Rosa-ban van, de cégünk Európában és Európán kívül számos országban jelen van képviselettel, leányvállalattal. Cégünk és termékei tehát garantált európai származásúak és minőségűek (CE, ISO9001). A SIEL UPS gyártmányválasztéka a teljes teljesítménytartományt átfogja a mini 350VA teljesítményű egységtől az 1000kVA teljesítményű óriásokig. A SIEL csoport tagja, a SIAC Srl is széles teljesítmény spektrumot tud felmutatni a fotovoltaikus inverterek területén az 1,5 kWp és 500 kWp között. A SIEL cégbirodalomba tagozódik be 1990 óta a magyarországi kizárólagos képviseletként a SIEL-INCZÉDY és TÁRSA KFT. Cégünk 100 %-ban magyar tulajdonú társaság, az olasz anyacéggel kizárólagos szerződési viszonyban áll.

2. A SIEL-INCZÉDY és TÁRSA KFT tevékenysége

A cég tevékenységét kizárólag a SIEL szünetmentes tápegységekkel, a SIAC fotovoltaikus inverterekkel, a VISA dízelgenerátorokkal és egyéb kiegészítő energetikai termékekkel kapcsolatos műszaki, kereskedelmi, mérnökirodai és szerviz szolgáltatási tevékenység jelenti.

Fő tevékenységi köreink:

 
 
 • Tervezési szaktanácsadás, felmérés
 • Ajánlati munka, szerződéskötés
 • SIEL szünetmentes tápegységek szállítása, telepítése, beüzemelése
 • Aggregátorok, dinamikus szünetmentes tápegységek és inverterek szállítása, telepítése, beüzemelése
 • SIAC fotovoltaikus inverterek, és komplett napelemes rendszerek tervezése, telepítése, engedélyeztetése
 • Akkumulátortelepek méretezése, telepítése, karbantartása
 • Szünetmentes tápegység részegységek gyártása
 • Villamos installálás, villanyszerelés
 • Minősítések, engedélyek megszerzése
 • Garanciális szerviz
 • Javítási és karbantartási szolgáltatás
 • Non-stop hibaügyelet fenntartása
 • Regionális központ a Kárpát-medencében szerviz és ajánlati munkában
3. A SIEL-INCZÉDY és TÁRSA KFT működési területe

Cégünk működési területe alapvetően Magyarország, de regionális központi szerepünk miatt

 
 

tevékenységünk kis mértékben átnyúlik a szomszédos országok területére is. Referencialistánkon, sok partnerünk található a bankok, a kórházak, az ipar, az építőipar, az energiaipar, a hatóságok, a kereskedelem és közlekedés, a szolgáltatások, valamint a számítástechnika és távközlés területéről.
A Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) jogi tagjaként aktívan részt veszünk a szakmai fórumokon, rendezvényeken. Gyakran szervezünk a Magyar Mérnöki Kamara által akkreditált szakmai napokat, szimpoziumokat.4. A SIEL-INCZÉDY és TÁRSA KFT minőségpolitikája

Társaságunk saját ISO9001:2000 minőségirányítási rendszert működtet, amelyet az TÜV Sud auditált.

 
 

Munkánk soran törekszünk a környezet tudatos tevékenységre, amit minöségügyi kézikönyvünk is rögzít. Büszkék vagyunk arra, hogy irodánk éves energiaigényének egyharmadát már napelemes megujuló energiaforrásból elégítjük ki. Készülékeink CE deklarációval. A gyártmányok Itáliában az IEC normáknak megfelelően, az ISO minőségbiztosítási rendszer mellett készülnek. Több ismert cég ajánlottan alkalmas, minősített UPS és aggregátor beszállítója vagyunk (Magyar Telekom, MOL, stb). A SIEL szünetmentes tápegység családok a villamos szabványosság tekintetében rendelkeznek a MEEI (a Magyar Elektrotechnikai Ellenőrző Intézet), valamint az elektromágneses kompatibilitás (EMC) tekintetében a HIF (a Hírközlési Főfelügyelet) minősítő iratával is. Fotovoltaikus invertereink Magyarországon elsőként kapták meg a MEEI-TUV pozitív minősítését. 2001 óta a "NATO Beszállításra Alkalmas" minősítéssel is rendelkezünk.

5. Műszaki, technikai felszereltség, szerviz

Márkaszervizünk váci központtal rendelkezik, ahol a gyártóműnél kiképzett és rendszeresen

 
 

továbbképzett szervizmérnökök, illetve szerviztechnikusok látják el a műszaki és szerviz szolgálatot. Mivel közvetlen kapcsolatban állunk a gyártóművel, a műszaki dokumentáltságunk első osztályú, és minden változásról azonnali tájékoztatást kapunk. Munkatarsaink éves oktatási terv keretében rendszeres szakmai továbbképzéseken fejlesztik ismereteiket. A szünetmentes áramforrások, inverterek és aggregátorok ára tartalmazza a 12 hónap (opció: 24-36 hónap) hosszú garanciaidőt, amelyen belül márkaszervizünk külön felár nélkül 24 órán belül a hibaelhárítást megkezdi. A garanciaidő lejártakor automatikusan felajánljuk karbantartási-javítási szerződéstervezetünket az állandó maximális üzembiztonság fenntartására. Amennyiben hétvégi ügyeletre, vagy éjszakai ügyeletre, esetleg rövidebb (2-4 óra) reakcióidőre lenne igény, úgy azt külön szerződés keretében teljesítjük, távközlő rendszerünk és professzionális gépkocsiparkunk adott. Hivatkozunk a CIB Bankkal, az orvosi egyetemekkel, az ORFK-val, és még közel 100 partnerünkkel fennálló szerviz szerződéseinkre. Több helyen non-stop forródrótos ügyeletet tartunk fenn az év 365 napján.

Váci szervizközpontunkban több millió forint értékben rendelkezünk tartalékalkatrész készlettel az esetleges meghibásodások modulszintű javíthatóságának biztosítására.

Inczédy György
ügyvezető igazgató