Cégünk az Olasz-Magyar Kereskedelmi Kamara (CCIU) új tagjaként a budapesti Ádám - villában tart szakmai bemutatkozó napot 2017.11.08-án szerdán. A Kamara tagjai a CCIU honlapján regisztrálhatnak az izgalmas eseményre.

Óriási SIEL siker a Telecom Italia-nál! A SIEL cég egy nagy projekt keretében Rómába a Telecom Italia részére összesen 8 MW (8.000 kW!) teljesítményű SIEL Safepower SPM típusú szünetmentes tápegységet szállít! A Safepower SPM egy új moduláris szünetmentes tápegység család, amely 40 kVA teljesítményű modulokból konfigurálható össze. A 8 MW összes teljesítményű szünetmentes rendszert tehát 200 db modul építi fel. A gyártóműnél magunk is láttuk a kiszállítás előtti berendezések végső bemérését.

 
 
 

Egy szép új referenciáról szeretnék beszámolni! Egy új budapesti belvárosi irodaházban több villamosipari kivitelező cégen keresztül rengeteg SIEL szünetmentes tápegységet szállítottunk és üzemeltünk be. A legnagyobb szünetmentes tápegység 100 kVA teljesítményű, a legkisebb 1 kVA teljesítméyű, és összesen 27 db SIEL UPS helyezkedik el az épület különböző helyiségeiben, részben az irodai teret, részben a háttér helyiséget támogatva. A munka kb. fél éves időtartamban készült el.

 

 

Felavattuk a Stadiont! Az MTK csapata helyenként szép játékkal 2:2 arányú döntetlent jászott a Sporting Lisszabon elleni gála mérkőzésen.